38 Week

38 Week tapi masih blum turun tanda²x nak besalin.. Due 15/07/2020

13 Balas

Sy due ikut apps ni 15hb jgk.. Kt buku pink lewat sari.. Belum trun tnda jgk.. Nervous ttp ada even bby no.3.. Semoga urusan bsalin kita semua dipermudahkan & sihat kedua2 ibu & bayi.. Aamiin..

Sama due dengan saya... Xde tanda² pape lg...cma baby je kadang² mengeras tapi xde plak rase sakit sngt..tu pun kejap² jew..

39w 4d bru kuar tanda.. tp xsakit2 lg. hrini dh 40w still xsakit lg. relax je dlu. bby tau waktu terbaik tuk dy kuar

Sama la kita. Due 17.7. takda tips apa apa ke nak kasi cepat bersalin 😭 tak sabar nak jumpa baby

Normal tu.. Sy lg 5 hari nk due baru turun tanda.. Pstu esoknye pg pg bute branak trus

Due sy 15/7 jgk tp blm ada tanda cma bby asyik mngeras jer.. ank ke-4 tp tetap bdebar😅

Tunggu lagi 😄. Saya bersalin pada usia kandungan 39w3d. 1w before EDD

Soon tue...😃 semoga dipermudahkan urusan bersalin

Saya due 11/7 ni .. tapi takde tanda2 juga ni

Due 09/07/20 still xde tande lg... Waiting