anak prtama lebih hari

Hi mum..Ada tak mummy² yg baby frst tu lebih hari @ lebih dri jangkaan bersalin..sllunya hri ke brpa yehh baby nak kluar..risau la bila bby blum nak kluar kena paksa bersalin pula ☺..sy due 28/06/2020 tpi smpai ari ni bby blum nak kluar ada tak petua nak prcepatkn mbukaan..

2 Balas

Wow baby blm nk keluar? Btl2 seronok duduk dlm tu....hihi...mane tau kot2 mlm nnt(30 jun 2020) ade tanda2 ke....nurse pernah gtau klu blm ade tanda bersalin, dorg bg extra day dlm 6hari cmtu rasenye....

4y ago

Lama jugk doc bg tempoh tu...hihi....pape pun semoga dipermudahkan segala urusan...

Squat, kerap bersama, jalan itik, naik turun tangga. Try jugak buat activating labour, ada dkt youtube.