Alhamdulillah

Tapi selagi scan tak nampak saya masih lagi tak yakin

Alhamdulillah
23 Balas

sama mcm saya. buat upt naik 2 line. masatu 5w g scan. 6w g buat buku. Dr scan masih xnpk apa2 lg. ni rabu appointment,kandungan 10w. harap sgt2 baby bg pekembngan yg positif. selagi xnpk kantung ,selagi tu masih risau. 😔 Hope rabu nti g scan,baby da npk da 😊

5y ago

Sama laa saya.. boleh dokter tu ckp sy tipoo? Bila tgk postif br percaya. Dokter noob zmn skrg ni xde adab la

Sy pulak delay period 9 hari trus g klinik cek. Cek upt mmg +ve. Tapi ase x sedap hati nak cek jgk kat klinik doc ckp ade janin baru 5 week. Tpi ade protein dlm urine.. Kalao x g klinik xtau ade sakit2 lain.

Mcm saya sis.. Haha.. Selagi x scan, slagi tu xyakin walaupon kaedah yg sama kalau g klinik pon.. Cek guna PT jugak.. Kannn.. Hahaha pastu dh scan, bru puas aty n caye

Awal lagi..sis punya period jenis x teratur ya? Nnti dah masuk 7 week blh bukak buku pink dh, biasa klau scan dh nmpk dh janin..

5y ago

Insyallah. Tq sis

Congrats sis. In sya allah ada rezeki sis. Stay healthy and enjoy your pregnancy. Semoga dipermudahkan ☺️

Awal lagibsis. Memang tak nampak. Tunggu 6w nanti. Kalau ad rezeki leh nampak and dengar heartbeat sekali 💞

5y ago

Tq sis. Dah 2 tahun tggu

Tahniah. Kalau ikutkan dh 3-4 minggu. Sbb clearblue kena tambah 1-2 minggu dr yng tertulis. Hehe

5y ago

Sama2 heheheh. Sy pun dpt mcm ni juga dulu, ms tu sy sebulan pregnant.

Tahniah! Jaga diri baik2 ye, jgn kerja berat sgt awal2 ni 😊😊

5y ago

Tq sis.

Alhamdulillah tahniah... Xpe tggu bby 6-8w bru g scan.

Ini memang comfirm pregnant sis. 😃 tahniah!

5y ago

Tq sis. Alhamdulillah