Normal ke mengandung 14 minggu

Tapi perut tak rasa apa² misi rasa perut pun ckp tak rasa kena scan bru blh nmpk bby..perut pun xde lagi rata jee..

5 Balas

Kalau dr kata tumbesaran baby semua normal InshaAllah takde apa tu. Memang normal awal awal takde nampak perut. Setiap badan orang pun lain lain. Ada yang dah masuk 7-8 bulan baru nampak

3y ago

kandungan sy ikut minggu alhamdulillah..tpi perut je yg tak rasa..bila tnye Dr, Dr ckp tak pasti normal ke tak..kena tunggu 20 minggu..

normal..kandungan sya pun msuk 14 mnggu msih juga tak brapa nmpak lagi..

3y ago

semoga baik² saja

normal laa ..saya 8 bulan bru nampak mcm mengnadung huh

3y ago

yg gerak bby dalam kandungan mmg 20 minggu bru rasa..tapi perut sy mcm tak ada ketulan bby tu mcm tak rasa perut..misi tekan² misi ckp tak ada rasa apa² lgi

14 week kecik lgi

3y ago

harap² baik² sje lah

Normal