Kandungan 17 minggu

Pagi tadi misi datang rumah cek perut tapi tak rasa baby sebab misi kata kulit perut tebal..pastu dia ckp nanti nak bersalin susah nak tolak baby..Ada sesiapa yg Ada pengalaman perut tebal tak sebab saya ni obesiti perut pun memang dah besar sebelum mengandung pun😅 tak tau la nanti dapat bersalin normal @ ceaser..Mudah2an Allah permudahkanlah semuanya..Janji baby sihat wala'fiat..

2 Balas

Betul tu, janji baby dan ibu dua dua selamat ya. Insyaallah mudah mudahan urusan puan berjalan lancar. Amin

2y ago

Aamiin ya rabbal A'lamiin🤲🏻

Hi sis mcmana misi tu rasa baby 17minggu? Boleh rasa ke sbb mcm kecil lagi je

2y ago

misi tekan2 perut nak rasa kedudukan baby dekat mana..Dan diorg ukur size perut..misi pertama tekan2 perut cari tak jumpa..bila yg kedua tekan dia jumpa..dia cek mgkin nak tgok baby besar ke x sbb sya ada kencing Manis Sama..