Assalamualaikum

Ada ke ibu² kat sini dah mengandung 3 bulan tapi perut masih rata n tak rasa besar lagi..tak nmpk mcm mengandung , sbb perut time makan je baru nmpk besar time tak makan perut kepis balik..adakah bby kita besar dengan baik dlm rahim kita..

1 Balas

Normal sis sbb 3 bulan baby still kecik lagi. Biasanya akan nampak bila 5 6 bulan ke atas. Tu pun depends, setiap orang lain2.

3y ago

Eh awk selalu tanya soalan ke? Sy tak perasan pun 🤣 takde ape la, sy jawab yg mana tahu je. In shaa Allah baby awk sihat smpai la dia dilahirkan ye 🥰