carseat

Taon dpn dh nk kne bg bby pkai carseat..tpi klau bby jnis xnk ddok dlm carseat mcm mne plak yer..?? Bby sy ske ddok ngn sy klau dlm kete..skrg bby dh nk msok 9 bln..taon dpn dh 1 taon..xpe ke klau xde carseat..?? Hmmm..pening2..

15 Balas

masa mula2 sy letak anak sy dlm carseat, mmg dia akan nangis..tp sy biarkan je, buat taktau je..lama2 dia dah tak nangis dah bila letak dlm carseat..sbb dia tau, dia nangis ke tak nangis tetap jugak kena duduk dlm carseat 🤣

5y ago

Hahaha kan.. Sy pun cmtu.. Xley ikot sgt.. Byk daa kes bby tcmpak kluar mse excdent.. Nauzubillah min zalik.. Hrap kita smue di jauh kn laa dri bnde2 cmtu.. Amin...