Sesi Tanya Pakar: Tips untuk kekal kesihatan mental semasa mengandung!

Tanya soalan anda tentang tips untuk kekal kesihatan mental semasa mengandung dan cara untuk mengatasi stres dan kemurungan bersama Dr Fairuz Nazri bt Abd Rahman, MBChB (Glasgow), DrPsych (UKM), AdvMChAdolPsych (UKM) Associate Professor Consultant Child & Adolescent Psychiatrist Head of Child & Adolescent Psychiatry Unit in UKM Children's Specialist Hospital, Psychiatry Department pada 26 September 2022, hari Isnin (harini). Boleh tanya soalan anda di sini: https://community.theasianparent.com/q/ibu-ibu-semuaanda-rasa-tak-semasa-mengandung-ni-emosi-macam-tidak-stabil-y/4198877

Sesi Tanya Pakar: Tips untuk kekal kesihatan mental semasa mengandung!
1 Balas

👍🏻👍🏻