Adakah anda boleh hidup sehari tanpa menggunakan telefon bimbit ?
Voice your Opinion
Boleh
Tidak

2147 respon

18 Balas

kalo da jumpe adik beradik, kawan bole je xtgk hp.. 🤣 lg kalo balik kg, selagi xtdo selagi tu borak je xabis².. kdg 2-3 pg baru tdo.. laki pon heran bile kt umah sendiri kol 9 da pengsan.. bile balik kg da nak subuh baru tdo.. 🤣

boleh sesangat . dulu HP sy rosak Dari hujung bulan 2 Dan dapat beli HP baru pada hujung bulan6 .. Dalam waktu HP rosak sy mmg tak ada guna sebarang HP pun .

boley kalau kat rumah mak sndri , sbb bnyk bende nak di cerita dgn adk beradik......

blh klau di kg dgn fmly..mmg xkesah psl fon dh😅

Boleh ✌🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

xkot..sbb sume telekomunikasi guna fon

Boleh #TAPactiveusers #TAPSupermoms

boleh sbab dah ada anak 😀

sehari je pon, bole jw

keperluan untuk kerja