Sharing ?

Tanda tanda korang pregnant macam mana sebelum dapat tahu hamil??

103 Balas

Rs mcm asyk nk tdo ngntuk len mcm je..penat pn lain mcm...pdhal xbuat apa pn.... Tu slh satu tanda peknen...😂😂😂ngn xdtg period sbln

Period lambat Emosi tak bertempat Dpt tau 2 line je terus muntah loya2 sampai nak makan pun tak lalu. drop teruk berat masa tu😂😂

Sakit bahagian bawah mcm period. Rasa lenguh pinggang. Lewat period sehari pastu tergerak hati nk test tak sangka naik double line😍

5y ago

yke mkne nye terlalu awl ye sy pon mmg mengharapkan ank pertma mngal ank ke dua dh 6 tahun msih mngu...klu btul la ada rezeki amiin...sy kne test bila dh ckup 1 mgu x dtg bln la ye...time kasih ats perkngsian...

Delay period...tp husband yg sakit2 badan,pening lain mcm katanya...sy ok je...pastu dia yg suruh cek upt..tgk2 double line..

Kaki kejang2 waktu pagi ,kalau nak tidur je perut pula kejang dgn sakit mcm nk sengugut. Then lambat 2-3hari terus test upt.

Kencing berdarah sampai admitted. Seminggu lepas keluar ward, dapat tahu pregnant 😆 sekarang dah 32 weeks. Alhamdulillah.

period terlambat beberapa hari lepas tu check nek double line.. alhamdulillah..now dah 13weeks dah ..😊

Suami saya alahan. Dia yg kerap pening, mual2 dan mood tk berapa baik. Dh dua anak ni dua2 dapat kat dia alahan tu

naluri ibu.. 5dec sy last priod.. 5jan cek upt sb naluri kuat kata pregnant.. ms cek tu mmg naik double line

Delay period lps tu breast sakit.. Mcm nak period tp check upt Alhamdulillah positif trus pegi klinik 😊