Share pengalaman waktu tahu hamil?

Hi mommies! Boleh tak share sikit pengalaman korang waktu korang syak korang pregnant? Sis saja nak tahu, tanda tanda tu sama tak dengan sis lalui sekarang. Sis suka sangat baca moment moment suprise orang bila tahu dia pregnant. Btw Tahniah 🥰😉 #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #jangandibully #anakpertama #babyfirst

3 Balas

cramp perut and rasa xsedap badan je. temperature badan naik sikit dari biasa. lenguh2 dekat pinggang. mmg dah agak akan lekat, sbb mcm jenis subur hehe, period sentiasa teratur. so 4 5 hari sebelum period terus cek. naik double line kabur2. nak dekat period, terus line merah terang. best moments ever. excited, time tu baru sebulan kawin hehe few weeks later badan rasa berangin, kurang selera makan. now dah tunggu masa nk bersalin. 36w5d here🥰

3y ago

Wah bestnyaaa bila sihat ya, ya saya pun baru kahwin jadi suka sangat dengar moment orang bila dapat tahu pregnant, excited 😍 btw congrats! Tc 😉

UPT double line. Sakit gusi & gigi. Kuku patah. Sakit pinggang. Cramp perut. Perut keras mcm tayar baru lepas pam. Sakit cuping telinga.

3y ago

Ouh macam tu. Saya baru kahwin 3 bulan hihi insyaallah 😉 tc your journey 😍

Saya upt positif sblm dtg haid..check samar jd rasa xde pe tpi rasa sakit perut ,sakit breast dan muntah xde pun