Apakah tanda-tanda awal anda hamil?
Voice your Opinion
Loya
Muntah-muntah
Payudara sakit
Sakit seperti senggugut
Badan panas

2589 respon

34 Balas

xde tanda2..tau hamil pn sbb sbln xuzur..tp ragu2 jgk sbb uzur x teratur..tggu lg sebln uzur ke x..xuzur jgk rase mgkin hamil..da nk masuk bln ke 3 ade rase perut x slesa...mgkin baby dlm perut nk membesar...Bru dh comfirm kn dgn diri sndiri yg aku tgh hamil!! Dh rase confiden hamil bru bgtaw hubby yg wife dy tgh hamil.. mgkin mase uzur xde alami senggugut or rase ape2 kot.. tu yg hamil pn xde tanda ape2 kot... agaknye kot...

tyda apa2 tanda.. almost 5 months preggy tiber rasa ada tendangan.. gi check my god im preggy.. serius x tau sbb perut x besar.. x da plak rasa alahan or mengidam apa2... rasa mcm bysa2 ja.. x heran sgt ehy x period bcoz pernah ada mslh sampai 6 bulan x haid.. but this time im really2 surprise.. alhamdulillah now 35 weeks x da apa2 mslh.. hope segalanya lancar dan dipermudahkan amin

A week before expected period date ada spotting color brown. Breast sakit kat kiri paling ketara. After period lambat datang dalam seminggu, badan rasa panas, nak minum air banyak, rasa nak kencing je. Mual-mual & sakit sikit cam masa period

semua di atas sya tdk alami.. cuma saja bnyk ruam 1 badan, tapi masih rasa tu prkara biasa mungkin sbb cuaca panas.. 1 lgi period tdk dtng.. cek pula prege test waaaahhh dpt 2 line 🤭🤭🤭 Alhamdulillah

payudara sakit sangat2, kena baju pun sakit. sampai menangis jugak lah. lepastu loya, muntah muntah teruk. alah dgn bau dgn makanan tertentu

last preg kedua2 ank, msti muntah/loya..this time, xde muntah2 tp skt sgt kat breast. bru tau dh preg rupanya

rasa demam trok,mkn panadol 2 bigik x hilang jugak sakit kepala, hubby soh check baby dh 5 week 🥰🤰🤰

rs asyik nak demam je dan nak tido penat dia semacam ..😂✌dgn xdtg period #TAPSupermoms

sy pulak badan panas selalu pastu muntah² dan mual, selera mkn pn xda.. asik nak tido jg..

takde tanda. tapi siap main bola sepak lagi. cuma perasan sebulan lebih tak period