Haid Lewat 1Minggu Adakah Tanda Hamil?

10 Balas

saya dh 17 hari lewat period..check upt negative..lepas2 beberapa jam baru naik 2 line..org kata kena baca dalam masa yg ditetapkan..kalau lebih tu evap line..cara nk tau evap ke faint line kena titik air kosong dkt upt.kalau hilang maksudnya evap line kalau line still ada maksudnya faint line..tapi line saya tak hilang..saya preggy ke?

Kalau evermonths period tu regular tdk mustahil sis utk pregg . Sy lewat 3hari cek alhamdulilah pregg.. Kalau ikut kitaran haid mmng lewat 3hari.. Klu ikut nak mengandung dah nak masuk sbln lbih.. Alhamdulilah sis sy dh 8w4d .. Smoga sis ada rezeki dpt baby ye dan sntiasa dbawa lindungan nya amin allahumA😇

1y ago

Sama lah saya lewat 3 hari cek positif .. tapi sis punya alahan datang dah berapa bulan pregnant?

try buat upt sis , kalau naik 2 line insyallah ada lah tu rezeki . kalau nak kepastian tepat , pergi check dekat klinik / hospital ☺️ semoga sis ada rezeki dapat zuriat aamiin 🤲🏻

ikut org jgk..kdg2 period lewt sbb hormon.mcm saya delay 4 hri bila cek positive 😊..apapn bila lewt urine test ja

Tak tentu sis. Sya pernah lewat 9 hari. Hormon berubah setiap masa. Tapi kalau dah lewat 2 minggu tu baik cek la.

kdg lewat tk prgnt pn tk mslh hormon..

buat ujian strip upt terus sis

test upt la baru tau 😓

test la upt 😅

Test upt