Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

sy delay period 1week, then sy cek upt garis 2 tp 1 tu samar2, then 2hari lagi sy cek makin terang garis yg samar2 tu.. Sya scan ke klinik swasta , rahim tebal msih xnmpak kantung kena suru datang 2week lagi.. Lpas 2week dtg bru nmpak kantung, lpas scan tau diri ne brbadan dua, bru dtg alahan apa smua tu, dtg malas asyik nak tdur ja.. Nasi pun xlepas, asal makan muntah jaa