Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

Sy penah delay period dlu sbulan lbh tp xda ape. 2 3x jugak lps kawen so bila delay sbulan kali ni, sy anggap, ohh lmbt lg. Trikh sepatutnya period sy mild period pain. Perut sebu, buah dada sakit. Lepas tu penat dia extraordinary. Kwn ajk lepak pun sy ckp, penat lah. Nak tdo. Memang rasa mcm lesu dan penat. Peliknya berlarutan sebulan lbh. Masa delay mmg ade cek upt -ve. Husnuzon ohhh hormon problem lg la ni.. sy biaq pi je x fikir pun dan tak pegi klinik. Dulu penah cek mmg normal je dia kata hormon. Lps sbulan setengah sy perasan kencing kuat. Minum pun kerap kencing. X minum pun kencing. Cek upt lg, mmg terang benderang double. Sy siap cek 6 testkit sblm bgtau suami dan pegi klinik. Alhamdulillah. Penantian sethun 1/2 akhirnya membuahkan hasil. Syukur