Berapa tambang bas sekolah yang anda keluarkan untuk anak dalam sebulan?
Voice your Opinion
Kurang RM50
RM50-RM100
Lebih RM100
Saya hantar sendiri anak ke sekolah

2704 respon

23 Balas

Suami hantarkan, dan kadang2 anak pergi dan balik sendiri sebab rumah sebelah sekolah je😊

Anak sy skolah sesi pagi je.. 2 org rm110. Tahun depan tmbah lagi sorg msuk pra.

Suami akan drop anak ke sekolah tiap hari sebab satu jalan je dengan sekolah

Anak belum sekolah. Tapi cadang nk hantar sendiri nnti. InsyaAllah 🤗💕

hantar sendiri. sebab kesian nak bagi anak2 bersesak dalam van sekolah.

berapa agak2 tambang yang perlu dibayar dri rumah ke sekolah dlm 840m?

Anak belum sekolah...InshaAllah hantar sendiri bila dh sekolah nnt

suami hantar anak2 ke sekolah.. dekat jak rumah dgn sekolah..

jarak rumah ke sek dlm 10mnt klu jln kaki..

baru 1yr. time kite dlu 50sen je😂