Ujian kehamilan

Taktahu pregnant ke tak. Baru lewat sehari tp since 2 minggu lepas kerap sakit payudara mcm nk keluar susu (dh ada ank sorang). Sy pernah gugur sekali n simpton sama dgn yg skrg. Cuma tak confirm pregnant ke tak. Ada yg experience samar2 mcm ni?

Ujian kehamilan
8 Balas

sy baru2 Ni line samar2 mcmtu ,lpas 2mggu sy test upt yg samar2 tu smakin terang..simtom same mcm sis awal2 breast sakit..lagi 2 mggu sis check lagi yee..tp jgn terlalu berharap..insyallah atas izin Allah☺️

5mo ago

Hehe tak berharap pun cuma ni sbb sy pakai iucd kalau dapat trace awal inshaAllah tkde pape

sy pn pernah mcm tu da 3 bulan x dtg haid.. ingatkan pregnant tanda2 yg mcm mengandung tu ada sekali dtg hospital hormon x stabil.. kdg2 payudara ni sakit banyak penyebab dy ..

test waktu subuh tu jgn minum air , trus kncing bru dpt detect double line mcm sy buat bru terang

Invalid awak. Tak perlu fikir banyak. Buang UPT ni. Buat test baru 😊

hmmm UPT comot dikira invalid rasanya sis. cuba test semula esok tau.

repeat test sis... mcm terlebih air kencing ni

5mo ago

Haah betul la tu 😅

ni faint line wak, mendapan urine tu, urine banyak ke titis.?

5mo ago

Banyak jugak 😅 dah habis titis baru tgk instruction kata 3 titis je

repeat blek sis..