SUAMI WASAP STAF

Taktahu lahh nk ckp cemana nk kata pregnant ni otak mmg suka berlebihan fikir, semua benda jadi sensitive. Terbaca wasap suami dgn staff dia kira budak junior yg masuk sebagai internship staff kt situ. Menyampah gilaa baca sbb suami ni reply mcm over. Nak kan sgt budak tu kerja bawah company tu after abis belajar. Siap soalan will you be my staff ? You will be mine la refer tu my department la konon nya. Tktahu la bila baca rasa mcm laki aku over nya laaa. Baca senyap2 je sbb malas nk argue nti bila dia tahu kita bCa wasap dia senyap2 kang nti dia sorok lak fon. So adakah kita ni yg over thinking ? Or korg rasa mmg over nauu laki aku ckp gitu dgn staff mcm ayat tu berbunga semacam. Eeee geram nyaa dh la tgh mengandung anak koo 🥲🥲 tlg bagi kata semangat nak buat apa ni 😭😭😭😭

23 Balas

abaikan je. pillow talk dengan dia.

2y ago

Dh settle tpi dia diam je tktahu laa dia diam tanda serba salah atau pun diam tktahu nk jwab apa. Yg masalah nya kalau kita confront and settle cara baik kan sng, ni dia amik langkah utk delete wasap conversation siap tu. Nasib dh sempat baca eeee geram je

Bersabar lah..Ada hikmahnya

better bincang dgn suami