Cerita lawak yang sedih

Malam td ada cite lawak. Saya mimpi tgh mandi kolam, airnya bunyi berkocak2 macam tgh laut. Cam terlanggar something, dgn kuat. Tp yg peliknya ada bunyi mendesah2 skali. Pusing2 takde org. Rupanya bangun2 kul 2am, nampak suami bertrlanjang, pakai headphones, dia yg mendesah mengadap pc dia. N bunyi berkocak2 tu dari tgn dia (paham2 je la). Kadang pelik la laki yg da kawin ni, apa yg korg tak puas hati sgt eh sampai tgk n lpskan ke saluran haram?? Salah aku ke aku mengandung, buatkan kau takde selera dgn body ni memboyot. Ni fakta sbb masa tu kitorg tgh main, dia suddenly stop sbb dia turn off n gelak, ckp pinggang saya dah tak ramping cm dulu. Like what?? Aku mengandung 7 bulan kau expect ada pinggang ke?? Eii pastu bila nk bersama, uts not my fault that i dont get wet easily. Foreplay la lagi. Pastu terus taknak. Tu kn sbb tgh pregnant ni susah wet sikit. N lqgi 1 reason dia jarang ajak saya main sbb slalunya saya on top. Tp bila pregnant da 7 bulan ni mmg mengah la cite dia nk camtu. Sabar la tggu bersalin abis pantang dulu. Tak perlu la nak tgk benda kotor haram camtuuuu.zzzzzz

6 Balas

laki aku pun cmni sis, kadang tkfaham still nk lepaskan nafsu dgn cara cmtu, tkbole ke sabar tnggu bini hbis pantang dlu, tkpun bt jela dgn bini, nk jugak lpskan nafsu sndiri dgn tgk porn cmtu, i bnyk kali dh sedar bile laki i bt cmtu bile malam ii kul 2 pagi i trjaga bunyi die goyang ii bnde tu, i trus tnye dia' u buat apa ni b' trus die malu, die tkngaku mula ii lama i ckp i dh tau dh apa yg die bt. trus die ngaku Salah dia, u tgur je husb u n bgthu apa yg u rsee, apa yg die bt tu Salah, ada bini still nk tgk bnde cmtu lgi, die kena faham kita pregnant sarat lgi pulaktu, sabar tau sis, staystrong

4mo ago

ahha lpas tu ckp lumrah lah laki suka keindahan. hbestu mcm mna lumbrah seorg permpuan nk cntik cntik untuk confident? ewah pstu ckp xboleh dedah aurat, lol yg laki kna tundukkn pndangn tu mcm mna pulak? I nk tunggu kntoi dia tngok porn msa I tdor tu jaa cara mcm mna nk kntoikn dia. klau sekrng ni I nk kntoikn mcm tu ja rugi nnti dia tahu yg I selalu check Google history dia. klau dia tngok wktu I tdur I trus nk mki je. lpas tu I boleh trus pntau melalui Google history ja. klau trus ckp nnti dia delete dkt google history. rugi laa asyik kna tpuu je

sambung: pastu bila da kantoi tu. saya tanya "U BUAT APA NI??" Dia kelam kabut sarung seluar. dia kata ala tak selalu. da lama tak buatt. soryy takpe belum pancut lagi. wowww how do u think i feel bila laki ckp cmtu??

main sndiri xpa,tpi jgn la smpai tngo yg haram tu,sy msa preg klw tk larat nk tuu gna tngn je,aslkn trlps hajat si suami ,pesan siap2 da klw nk bgtw jgn smpai tngo bnda tu,tpi ada jgk la kantoi haaaa gaduh besar 😂

4mo ago

sama sis. bila pregnant ni kadang rasa tak larat, i guna tangan je, guna lube. tapi bila tengok dia sedap kita buat dia mcm tu, i pun turned on, panjat jugak 🤣🤪

Gila betul . Bini tgh mengandung pun boleh cakap macam tu. Padahal prmpuan yg mengandung ni la paling seksi😛

kantoikan dia.. biar dia malu

😞