SUAMI WASAP STAF

Taktahu lahh nk ckp cemana nk kata pregnant ni otak mmg suka berlebihan fikir, semua benda jadi sensitive. Terbaca wasap suami dgn staff dia kira budak junior yg masuk sebagai internship staff kt situ. Menyampah gilaa baca sbb suami ni reply mcm over. Nak kan sgt budak tu kerja bawah company tu after abis belajar. Siap soalan will you be my staff ? You will be mine la refer tu my department la konon nya. Tktahu la bila baca rasa mcm laki aku over nya laaa. Baca senyap2 je sbb malas nk argue nti bila dia tahu kita bCa wasap dia senyap2 kang nti dia sorok lak fon. So adakah kita ni yg over thinking ? Or korg rasa mmg over nauu laki aku ckp gitu dgn staff mcm ayat tu berbunga semacam. Eeee geram nyaa dh la tgh mengandung anak koo 🥲🥲 tlg bagi kata semangat nak buat apa ni 😭😭😭😭

23 Balas

kalau saya memang tak boleh terima...memang ajak bincang..hritu suami ada bergambar dengan kawan perempuan dia pon saya da jeles..saya tak berckap dgn dia..bru dia tanya2 kenapa..trus terang cakap saya jeles..pilih la mana yg lagi penting.

klau sye da meletup .. hahah .. tk ksah la over ke tak .. tu laki kite .. klau tk pantau miang dye lainnn jd .. al kisah nye .. tk pe bini aku ok .. .. sye smpi skrg check enset suami .. ckp le ape pun .. hahahahah

normal sis, time preggy usually akan berperangai begitu..hanya kaum lelaki je boleh jawab kenapa..sis fikir diri sis dgn anak yg utama, abaikan feeling..stay positive utk anak ☺️

baling handphone laki tu kt dinding biar bederai 😂 discuss la dgn husband. tye diee. bgitau awk x suka die ckp mcm tu sume. nnti x ckp die xtau. so kena cakap.

Sorry sis tapi ni nampak betol miang nya kat situ😌ni kalau laki aku ni dah kena bebel sebulan tak henti siap kena pakej perli tazkirah semua rasanya

kalau sy pon blh naik angin sis dgn ayat "you will be mine" ..kalau sy tu, dh perang dunia kedua dh tu...x pon fon laki masuk lam lubang jamban dh

Korg tauuu tk kita dh confronts dkt laki ku , dia senyap je. Yg lawak nyaa dia delete ehhh wasap tuuu hareyy betul

2y ago

Bab2 mcm ni tak boleh simpan dalam. Kena direct cakap contoh you nampak husb react emoji love2 ke bunga2 ke utk mana2 ppuan (slain you dan kluarga) terus tanya dia. Benda nampak simple but it hurts dan boleh jadi kudis jika dibuarkan. Go to him and talk. Apa maksud disebalik messages dia dan staf junior tu

sama lah sis... tpi jenis sy nmpk no pelik no sy xknl skt sy mmng terus pdm ... mls nk gaduh hal mcm to.. dan mls nk skt hti

kalau laki aku buat mcm tu aku ketuk je kepala dia pakai senduk🤣 gatai jubo pesal

elok juga sis bgtahu sis tak suka, sekurang2nya2 DIA takenote