air putih

Takpe ke kalau selalu mnum air putih biarpun tgh mlm dah #38w4d

13 Balas

saya tiap malam kena ada botol 1.5 litre air penuh dalam bilik. memang akan slalu bngun ke toilet lagi2 dah 30w keatas. tp saya akan terjaga jugak sbb cepat sangat haus.

Ok ja.. cuma terganggu la masa tidur tu... Sya siang 2.5liter... mlm pula 800ml...

Lagi bagus amalkan i putih. Saya kerap minun i time preggy sbb cepat haus

Boleh je sis. Cuma nak bangun kerap ke toilet tu yg malas sikit 😅

Xpe, bgus sngat tu.. tpi kena rajin bgun g toilet.. hihi

Bleh je.. Sy pun un kuat minum air putih

Eh lagi bagus la puan 😅

tak salah rasanya

xpe.. elok pn sis

Xpe..