Nerves

Takda nak tanya apa, cuma rasa nerves sebab sekarang dah masuk 35weeks 2 days. Xlama lagi baby nak keluar, macam2 perasaan rasa sebab ni first time nak bersalin. Kaki dah start bengkak, perut dah asyik mengeras. Nanti pantang kat kampung tapi tengah bulan 7 baru balik kg, harap2 masa sakit nak bersalin suami sempat balik ade dengan saya masa tu. Ade apa2 pesanan tak untuk memudahkan proses bersalin nanti? Terima kasih

1 Balas

Semoga dipermudhkn urusannya ya sis.. saya pon tngh tnggu hari ja ni.. kene bnykkn berdoa n amalkn surah mariam.. saya plk tk sabar n excited nk jmpa baby.. bila tk sabar nk jmpa baby nervous tak de rasa dah 🤭