Hrmm luahan sahaja

Tak tahu lah nk merungut ke apa .Tp satu je ermm penat mental dgn fizikal je rasa🙃🙃🙃🙃

17 Balas

Sama lah 🙃 Bertahan demi anak je ni. Suami lebihkan keluarga dari Isteri dan anak. Mental Fizikal isteri anak takpe sakit. Jangan dia atau keluarga dia. Dunia saya dah rasa kosong. Mulut je ckp sayang, tapi dera mental fizikal isteri dan anak. Nak minta bantuan? Awal2 dia ugut jangan buat mcm2 ibarat saya tak boleh pisahkan hubungan ni. Setiap hari fikir 'Aku ni salah pilih suami ke? Salah pilih keluarga mertua ke?' Mentang2 kita ni surirumah sepenuh masa boleh dipijak2. Rasa penat sangat. Menangis dalam diam 🥲

5mo ago

Semoga Allah menjentik hati suami awk untuk berubah dan memudahkan urusan awak sentiasa ♥️

samalh sy pon... Rasa penat. tapi alhamdulillah.. Bab mental suami sgt mengambil berat walopon Kami LDR... bila berjumpa lagi mengambil berat. cuma Bab fizikal... xleh NK ckp apa... masa alahan x mampu jalan...abis alahan 1st trimester... gagah buat kija... eh NK masuk 21 minggu ni buat perangai balik body ni... dah start cramping, sakit blkang .. buat kija sikit penat... yg penting, Ada suami jenis X memahami... isteri2 kena cakap la sakit badan penat whatsoever... br diaorg faham insha'Allah...

sy pun😌kadang kecil hati pon ada xde siapa tanya pasal ibu kan...dah 10tahun xde ank kecil..bukan xbersyukur tapi hanya nk meluah..rasa penat sngat xtau nk luah,,ckp kat husband dia ckp dia pon penat cari rezki😌tapi Allah bagi kekuatan balik bila sicomel senyum❤️

5mo ago

sme..

Samalah, saya pun penat. 💔 taktau lah nak teruskan bersama atau tidak sebab dah diberi peluang berkali2 tapi ttap buat juga. penat dah nangis untuk hal yg sama, sangat penat. cuma anak yang dalam kandungan ni lah penguat semangat saya.

Take deep breath, pegi me time.. sy pulak more to lazy to work dh. Tp x keje xde income pulak. Letih kne keje huhu. Nk fokus anak je, x reti nk fokus byk benda dlm satu masa. Sy bkn multitasking mcm org lain huhuk

Hi mommy. Ada sesiapa yg pernah ada pengalaman scan baby tak sama dgn kiraan last period? Ikutkan skrg dah 8w4d tapi scan terbaru ni baru 5w1d. Risau sbb pernah gugur tahun lepas. Terima kasih mommy😊

Sabar mommy sy pon tgh preggy 24w , ada tk bnda2 yg mommy suka cari hobi bru ke bnda2 yg tk penatkn bdn dpt rilex minda tkmau stress2

semoga Allah beri awak kekuatan dan kesabaran serta ganjaran pahala yg berlipat kali ganda ❤️

Sama 😌 Tapi selagi takde yang mencucuk inshaAllah ok je saya melalui trimester keempat ni 😌

5mo ago

Thank you sis Farah tolong jawab 🫶🏼

kuatkan semangat sis & semoga Allah dipermudahkan segala urusan sis dan Kita semua