Masalah pada kepala baby

Tak tahu lagi apa masalah pada kepala baby saya di bahagian belakang nampak kosong? Hari rabu nanti baru jumpa pakar harap xdak apa² n moga semuanya dipermudahkan dan dapat berita yang baik² ja nanti.. Amiin

Masalah pada kepala baby
51 Balas

Baby sy pula doc scan kata kepala mcm kecik.. Ermmm semoga baby2 kita semua sihat dan membesar dngn baik dlm kandungan , ameen..

4y ago

In shaa allah ..kita sama² berdoa harap baby kita baik² ja nanti. Amiin