Masalah pada kepala baby

Tak tahu lagi apa masalah pada kepala baby saya di bahagian belakang nampak kosong? Hari rabu nanti baru jumpa pakar harap xdak apa² n moga semuanya dipermudahkan dan dapat berita yang baik² ja nanti.. Amiin

Masalah pada kepala baby
51 Balas

Ank sy pn cam tu.. Tpi bkn kosong.. Alhamdulillah die normal cam budak lain.. Isyallah smpai kt Pkr.. Pkr akan wat detail scan... N then lps die dh detail scan die akan bg thu keadaan bby sis. Dont Worry sis bnyk kn brdoa.. Sy pham keadaan sis.. Sbb sy pnh mglami situasi cm nie.. Keep Strong..

Semoga urusan sis dipermudahkan.. Semoga Baby baik2 sahaja yaaa.. Take Care sis, no matter what happen, you are already a mother and always be! 💜💜

Baby sy pula doc scan kata kepala mcm kecik.. Ermmm semoga baby2 kita semua sihat dan membesar dngn baik dlm kandungan , ameen..

4y ago

In shaa allah ..kita sama² berdoa harap baby kita baik² ja nanti. Amiin

Semoga Allah permudahkan urusan awak..semoga baby awak sentiasa sihat dan membesar dengan sempurna..amiin..

Aminnn.. In shaa Allah.. Semoga awak dan bby dikurniakan kesihatan yang baik.. Fikir yg positif2.. 😊

4y ago

Welcome.. 😍

Saya doakan moga awak dan baby sentiasa berada dalam keadaan sihat dan baik² sahaja, aamiin..

Dh berapa week ni awk. Sy doakan baby awk sihat sentiasa dan membesar dgn sempurna 😊

4y ago

Masa scan ni 20week. Amiin tq awak

Semoga baby sihat2 dan dipermudahkan urusan sis sekeluarga hendaknya aamiinnn yarabbal aalamiinn

4y ago

In shaa allah .. Amiin... Tq sis

Semoga urusan sis di permudahkan. InshaAllah keadaan baby sis akan baik baik sahaja😊

Semoga baby sis sihat walafiat, sempurna zahir & batin dia. Aaamiinnn3 ya Allah. 💙😊