Anak susah tidur

Tak tahu kenapa semenjak lahir sampai sekarang almost 2 bulan anak susah sangat nak tidur. Tidur sekejap mesti jaga & nangis. Kita jadi letih sangat mental & physical

8 Balas

Kalau sya amalkan baca surah ayat kursi,al fatihah,3 qul. Setiap kali anak tidur mesti terlajak sampai ke pagi.tak bangun malam. Dari baby lagi sya amalkan. Skrg berapa hari lagi umur setahun. Alhamdullilah anak sya tak pernah bangun malam2. Dia tidur jam 8/9 paling lewat jam 10. Sampai lah pagi jam 8 dia automatik bangun. Subuh tu jam 5 sya bangun buatkan susu bagi minum. Lepas susu bagi sendawa. Terus tido balik.