baby susah tidur

Hye,saya ada masalah anak saya usia 2 bulan + susah sangat nak tidur dan kerap sangat menangis yg mcm kena dera. bila dodoikan letak bawah bangun nangis meraung2,sometimes bila dah pegang peluk pun sama je meraung,mental saya tak kuat ,tolong bantu saya gais 😩#firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

Sama macam anak saya dulu. Asal malam je taknak tido. Siang elok tido memang mental saya dengan czer, bengkak susu lagi. Tak cukup tido. Siang baby tido orang suruh saya tido sekali tapi yelah siang macam2 nak buat. Nak nasihat pun tak reti sis tapi yang saya boleh cakap sabar aje. Minta tolong husband sekali sis jangan sorang2 jaga dia. InshaAllah kejap je tu baby makin besar nanti makin ok. 😊

sama anak sy umur dia 3 bln ni asal mlm bt prgai melalak mcm org pukul menangis pdhal semua dh bt.. buntu sy.. sy kerap naik darah skrg ni.. misi kk warning klau blh jgn kerap sgt naik darah takut awak dpt darah tinggi 😣

Bby minum susu ok x? Membuang OK x? Tkut dia kembung perut buat kan xselesa..