PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!

Tak sempat nak sertai peraduan Tungbayee untuk bulan March? Jangan risau, kami ada lagi 10 set produk untuk 10 pemenang. Anda mungkin salah satu pemenang kami! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/10-pemenang-untuk-produk-berpantang/1856

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!
102 Balas

SALAH, Bahagian badan yang perlu ditungku ialah bahagian dada, ulu hati, leher, ketiak dan belikat. Ibu boleh melakukannya ketika dalam keadaan berbaring.

JAWAPAN: SALAH Sebab Kawasan Yang Di Galakkan Untuk Bertungku adalah 1. Bahagian Peranakan 2. Sekitar Buah Dada 3. Bahagian Pinggang 4. Bahagian Tengkuk

semoga ada rezeki sy utk dpt set berpantang..tak pernah lg guna set berpantang mn2 set..ni ank ke 2 pn blm bli lg set..hrp ada rezeki kali ni..👶👶

Salah . Bahagian yang perlu ditungku adalah bahagian peranakan, sekitar buah dada, di bahagian tengkuk dan di bahagian bawah pinggang

Jawapannya SALAH! Moga ada rezeki produk berpantang dari @tungbayee untuk isteri saya. Amiin 🤲🏼💖 #theasianparent #tungbayee

jawapan : SALAH BISMILLAH terima kasih THEASIANPARENT dan tungbayee, SEMOGA ADA REZEKI SAYA MENANG KALI INI UNTUK BABY AKAN LAHIR.

Salah… anggota badan yang penting ialah peranakan, sekitar buah dada, tengkuk dan bawah pinggang.

Jawapan SALAH !! Semoga ada rezeki saya utk guna produk yg dipercayai ramai ini 😘😘🥰🥰

JAWAPAN ▶️ SALAH ❎ SEMOGA ADA REZEKI KALI INI UNTUK MASA SAYA BERPANTANG NANTI 🤲🏼

Betul : Salah satu bahagian badan yang perlu bertungku adalah tapak tangan. Ig: fthnnrshkr