PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!

Tak sempat nak sertai peraduan Tungbayee untuk bulan Jan & Feb? Jangan risau, kami ada lagi 10 set produk untuk 10 pemenang. Anda mungkin salah satu pemenang kami! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/10-pemenang-untuk-produk-berpantang/1832

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!
219 Balas

JAWAPAN: 1)RAHIM 2)DARAH Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. *LEBIH-LEBIH LAGI BERTUNGKU DENGAN TUNGKU HERBA RATUKU DARIPADA TUNGBAYEE BANYAK SANGAT KHASIATNYA DONE ALL STEP✅✅✅ Semoga ada rezeki saya untuk berpantang bulan 6 nanti..

jawapan untuk ruang ____ . ruang kosong pertama R A H I M ruang kosonh kedua D A R A H AYAT LENGKAP BERSERTA JAWAPAN : Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku . ig :mummy_raudhah Terima kasih semoga ade rezeki bby bulan 10 nanti.. #tungbayee #theasianparent_my

jawapan untuk ruang _____ ruang kosong pertama RAH I M ruang kosong kedua DARAH AYAT LENGKAP BERSERTA JAWAPAN: Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. ig :mummy_raudhah✌️ Terima kasih semoga ade rezeki bby bulan 10 nanti.. #tungbayee #theasianparent_my

JAWAPAN : Q1. RAHIM Q2. DARAH Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan " RAHIM " dan mengeluarkan " DARAH " beku. @theasianparent_my | @tungbayee IG : sya.ira98 SEMOGA REZEKI SAYA UNTUK MEMENANGI PRODUK SET BERPANTANG DARI TUNBAYEE. BOLEH SAYA GUNAKAN PADA BULAN MEI NANTI 🤰🏻🤲🏼

JAWAPAN : RAHIM /DARAH 😊 KEBAIKAN BERTUANGKU IYALAH MENGECUTKAN RAHIM DAN MENGELUARKAN DARAH BEKU..🔥🔥 MEMANG WAJIB KLAU DALAM PANTANG KITA BERTUNGKU😍 SEMOGA ADA REZEKI SAYA DAN BABY YG BAKAL LAHIR AAMIIN 🤲 SEMOGA @theasianparent_my dan @tungbayee dimurahkan rezeki selalu Aamiin 🤲

jawapan : 1. 𝐑𝐀𝐇𝐈𝐌 2. 𝐃𝐀𝐑𝐀𝐇 jawapan penuh: Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan 𝐑𝐀𝐇𝐈𝐌 dan mengeluarkan 𝐃𝐀𝐑𝐀𝐇 beku instagram: mastura_jafri #contesttungbayee #contesttheasianparent_my @tungbayee @theasianparent_my

JAWAPAN : RAHIM /DARAH 😊 KEBAIKAN BERTUANGKU IYALAH MENGECUTKAN RAHIM DAN MENGELUARKAN DARAH BEKU..🔥🔥 MEMANG WAJIB KLAU DALAM PANTANG KITA BERTUNGKU😍 SEMOGA ADA REZEKI SAYA DAN BABY YG BAKAL LAHIR AAMIIN 🤲 SEMOGA @theasianparent_my dan @tungbayee dimurahkan rezeki selalu Aamiin