Ectopic pregnancy my 1st baby (Part 1 After laparoscopy)

Tak sangka after buat operation laparoscopic ni,ingat x yah pantang,berpantang juga ye..aduii.. walau lubang kecik je 3 lubang di perut ni..tp bila byk makan,rasa tak selesa je ??kita tak tau rupa dalam tue...sapa ada pengalaman cam ni??

1 Balas

sepupu saya pun mcm ni memang kena pantang, ibarat kita bersalin/gugur mcmtu. bila pantang cuba makan biasa biasa, jangan banyak, sikit tapi kerap tapa, makan yang berkhasiat

4y ago

kan sis..tapi org sekeliling termasuk family akn cakap.”bukan pantang branak pon”..😞😔walaupon ayat itu simple,tapi bg kami ya menyentuh hati..emosi cepat terganggu bila ayat cam tu.kita pon taknak perkara tu berlaku..Allah yg tak izinkan..😔😢kdg sy tepis je ayat cam tu.kalo sedih,kesihatan makin turun..so..sy toksa telan je semua.😭