Ectopic Pregnancy My 1st Baby ( Result Darah di sahkan)

Petang ni tadi,sy dpt panggilan dari doc,result hcg sy melebihi dan more to ectopic pregnancy +..after 48hours kena jumpa lagi..hmmmm...

4 Balas

Sabar k. Sy first preggy 7y ttc. trus kena ectopic😌 5@6week dah. Malam tu keje. Ade tompok coklat sikit. Trus pergi ER. Doc chek ape semua sah ectopic. Siang tu trus operate. Sy kena belah kiri.

4y ago

Tabah dan sabar ya💕 inshaa Allah selagi kita ada rahim dan sebelah lagi kilang telur. Inshaa Allh ada rezeki untuk kita. Jangan risau k. Allah nak duga sikit je😘 jaga diri dan selamat bepantang. Dah sehat nanti usaha,cuba lagi dan tawakal💐💕

Mcm kes sy juga aritu...tggu 48 jam utk taw result... Doa bnyk2 ye sis... moga dipermudah semua..In Shaa Allah...

Sabar ye sis.doa zikir byak...smoga ada keajaiban berlaku.amin.

4y ago

terima kasih sis..😢insha Allah tuhan bg peluang ngan kita semua dlm ni yg mengharapade baby cepat..😣😭

Sis ade rse symptom2 ectopic ke?

4y ago

terima kasih sis...😢 insha Allah moga Allah tolongg😭