dah 37week 1day 😊

tak sabar rasanya berjumpa buah hati, tp tanda2 bersalin blm ada pun, dah rajin buat senaman supaya baby cepat masuk panggul tapi rasa macam biasa tiada tanda apa2.. tak sabar sangat nak jumpa yaAllah...

2 Balas

Sbr sis.... progress tu bukan buat harini esok bersalin.. sy pn mcm tu. Tak sbr nk jmp my princes.. skli klo mengeras tu, hijau muka sy thn sakit.. sy pn xde tnda.. tp hasil usaha 2mggu ada la keluar skit2 lendir mucus, cramp contraction false tu.. okla. Dr xde. Lg 2 mggu doc nk bg date dah

🤲🌻