Week 38, belum rasa nak bersalin

Salam. Sy akan masuk week 38 lagi dua hari dan xde tanda2 nak bersalin. Xde contraction and rasa mcm biasa saja. Ada apa2 tips untuk cepat bersalin? Tak sabar nak jumpa baby 😅

2 Balas

saya pun da masuk 38weeks , still takde tanda lagi cuma kalau nk kencing tu rasa sakit macam da ada bukaan 🫠 apa apa moga dipermudah urusan kita 🥰

takde tips. sampai masa nanti rasa la sakit nak beranak tu. Sy mcm2 senaman dah buat, tetaplah nak Keluar 39w3d 🤣