37week3day ada yang dah bersalin

Saya 37week 3day tak sabar nak jmpa baby...belum rasa apa2 lg ni ..ada x mummy2 yang dah bersalin..

20 Balas

saya dah 39week3day.. masih belum ada tanda lagi.. risau jugak.. due date 10/4 ..doa kan saya, Zaniza binti zaidel semoga dipermudahkan urusan persalinan nanti. semoga cepat bersalin tanpa koyak dan jahit. amin amin amin ya Rabbal Alamin..

1y ago

Samala due 10/4 belum ada tanda lagi saya doakan dipermudahkan urusan persalinan awak ❤️

alhamdulillah sy selamat bersalin 25/3/23 genab2 37weeks baby girl berat 2.55kg..masuk hospital pukul 7.20am baby lahir pukul 8.31am kejap je Allah permudah kan sangat🥰

Alhamdulillah slmt melahirkan baby girl 26 Mac lepas . induse drip sbb air ketuban da pecah . bukaan 3cm je. lahir 37mggu 5ari . due 10 April depan . tp baby nak kluar awal

sya harini 37minggu 6hari,kena serah diri admit ward harini sebab gdm on ubat. doakan saya ya semua 38minggu kena bersalin

Saya baru 36 weeks 5 days pun tak sabar dah nak bersalin 😂 ikutkan due nak dekat raya tapi kalau boleh nak bersalin awal sikit. Hehe

sy dh 37w6d tp xda bukaan lg. co traction dh 2 weeks. mcm mana nk crpatkan bukaan yea. ada org suggest minum air selusuh

1y ago

Haah.. Air selusuh pon boleh cepatkan bukaan

saya 38week4days.. baru nak start cuti kerja.. risau jugak ni.. huhu semoga dipermudahkan urusan kite semua.. aminn

sy Harini 37week 6hari belum bersalin lagi, tapi dh ade rase sakit2 semoga urusan kita di mudahkan ye🤗

sma sy 37mggu 4ari . selalu sakit perut tp blm ada tanda nak bersalin. doakn sy slmt melahirkan

1y ago

semoga smuan dipermudahkan

Sy 38w msih tk berslin hri tu dh bukak jln 1cm tpi ttp xberslin lgi,sy pun dh tksbar nk jumpa dengan si kecik

1y ago

Belum,doc tk ksi msuk wad sbb bru 1cm dri 15/3 hri tu dh bukaan jln tpi bila pergi hosptl doc sruh blik,dri ulng alik baik dduk rumh tunggu bukaan btul2 je