38minggu 4hari

Dah 38minggu 4hari tapi belum ada tanda apa².. Ada tak sama macam sya due bulan ne.. Sya anak kedua.. Rasa tak sabar nak bersalin.. Makin letih rasanya

14 Balas

sy bersalin 38 week. due sepatutnya 12. 5.. tp baby nk keluar awal🤭🤭. masa tu xde keluar tanda. cuma sakit perut bermula ptg tu.. pkul 7 mlm pg hospital, bila cek dh 8cm. terus pergi LR. pkul 8.02 mlm, baby selamat dilahirkan. nurse cakap, hmpir² nk bersalin dlm kereta 😂😂😂

12mo ago

anak first ke?

sy due 21/05 sy dah besalin pd 8/05 cuma sakit2 pingang je p spital terus depa tolong buat jalan cepatkan besalin...tapi sangat sakit ya bila besalin xsmpai masa sakit dia 2kali ganda better tunggu sakit sendiri huhu

12mo ago

Saya doktor scan hari tu.. 3. 5kg mungkin sebab tu kena serah diri kot

Usap perut anak..pujuk anak keluar cepat..sy camtula sebelum ni..hari2 dok pujuk cakap keluar la cepat syg🥰.last keluar juga..38 mggu 6hari..skrg tgh berpantang

buat senaman cepat bukaan tu sis..Sy start isnin hritu Sy buat...harini genap 37 week...air ketuban keluar..skrg dlm lr tgh tggu masuk bilik bersalin

12mo ago

Macam mana senaman tu sis

samalah dgn saya...menunggu jugak hari2 bila nak Ada 'tanda' ni...risau Sgt kalau serah diri...harap2 xdalah ...ni pun banyakkan exercise 😆

sama mcm saya . bby tngh seronok duduk dlm perut tak tahu bila nak kluor . bdan dh sakit2 tanda2 dah ada tapi, jalan tak bukak lagi

Saya hari ni 38minggu 1 hari, nak keluar cukup2 39 minggu kot ikut abg dia 😅 semoga dipermudahkan urusan semuanya 🥰

12mo ago

Anak first sya dulu pun 40 minggu lebih,, kena serah diri juga

saya, due 22/5. masih belum ada tanda. anak sulung lahir 37w2d. 2nd 38w. yg 3rd ni tak tahu bila.harap minggu ni juga 🥰

Sama la. Saya due 15/5 ni . Tpi tkde tanda apa lagi. Sbb anak first jadi mcm tertggu, tak sabar pun ye juga. Hahaha.

12mo ago

Banyak geng di induce ye saya 😅

sy dah 39w 2d,,,ade rasa2 ngilu klau bjln tp xde lg ciri2 nk brnak,,rsau la,,knape lmbt sgt😥,,scan bby girl