Webinar: The Hidden Dangers of Diarrhea: Protecting Your Child's Health

Tak ramai ibu bapa yang faham tentang cirit-birit. Oleh itu, kami bawakan sesi webinar TAP Tanya Doktor dengan topik "The Hidden Dangers of Diarrhea: Protecting Your Child's Health". Pakar jemputan kali ini adalahDr Rashdan Zaki Mohamed dan beliau akan menjawab segala persoalan anda secara LIVE di pautan Zoom ini: https://tap.red/q6800, pada 18/5/2023, jam 8pm - 8.45pm. Ambil tahu, jangan keliru!

Webinar: The Hidden Dangers of Diarrhea: Protecting Your Child's Health
5 Balas

doktor saya kerap diarhea adeka itu masalah usus kotor atau sebab saya makan campur? saya menyusu badan. mohon penjelasan doktor terima kasih.

🥺👌🏻

Noted.

🙏