TAP Tanya Doktor: "Diarrhea in Children: What Parents Need To Know"

Hi Semua! Sesi webinar TAP Tanya Doktor kembali lagi! Kali ini kami membincangkan topik "Diarrhea in Children: What Parents Need To Know" bersama pakar jemputan Dr Tengku Putri Zainab (Consultant Paediatrician). Tanyakan sebarang soalan berkaitan cirit-birit dan pakar jemputan kami akan menjawabnya secara LIVE di pautan Zoom ini: https://tap.red/q5j9g pada 28 Oct 2022 (Jumaat), jam 8pm - 8.45pm. Jumpa nanti!

TAP Tanya Doktor:  "Diarrhea in Children: What Parents Need To Know"
2 Balas

boleh kumpul cpd tak nih? ?

Baby?