TAP Tanya Doktor: Diarrhea In Infants: What Parents Need to Know!

Hi parents! Kami mendengar keluhan dan kerisauan anda tentang cirit-birit dalam kalangan bayi. Oleh itu, kami bawakan sesi webinar khas TAP Tanya Doktor yang akan membincangkan topik "Diarrhea In Infants: What Parents Need to Know" bersama pakar jemputan Dr Alvin Pung. Ajukan sebarang soalan berkaitan dan pakar jemputan kami akan menjawabnya secara LIVE pautan Zoom ini: https://tap.red/q677u pada tarikh 20 April 2023, Khamis, jam 8.00pm - 8.45pm. Ingat temujanji kita!

TAP Tanya Doktor: Diarrhea In Infants: What Parents Need to Know!
4 Balas

Salam sejahtera dr, bagi ibu menyusu, umur anak yang keberapa baru ibu boleh makan makanan pedas supaya anak tidak cirit birit? Apa yang patut ibu lakukan jika anak mengalami cirit birit selepas ibu makan makanan pedas? Perlukah hentikan penyusuan kepada anak?

??

?

m