Buku Pink hancur!!

Tak perasan time cuci beg utk baby rupanya ada buku pink dalam beg tu, habis basah dengan air sabun..warna pun dah luntur, minggu ni nak masuk 36 weeks, baru pindah private hosp utk check-up...mommys ada pengalaman buku pink hancur ke?

2 Balas

Hancur xde. Comot tu de. Tu pon kena bising. Hehe dah hancur tu kne g klinik cpt2 le. Buat lambat2 nt lg kne bsing. Msok2 sumbat pape bg xdgr pe nurse bebel nt 😁

4y ago

Mesti sedih dah jaga elok2 hnco plak. 😅

Pegi klinik bgtau buku dah basah kena air. Klinik yg check up sbb ada buku back up kat sana.