Bahaya ke makan Nenas???

Tak pe ke kandungan da 6 bln tp ska sgt makan nenas 😢

5 Balas

Kalau sy, dah mengidam sgt, sy makan sikit jer sis . kalau boleh sy rasa sikit jak air dia tu .. Kalau boleh jgnlah terutama nanas muda tu .. Sy haritu nanas dh masak . Dah manis dah ..

saya dah nak masuk 8 bulan tapi masih tak berani makan + husband tak izinkan .. tapi kawan saya 8 bulan preggy, selamber je dia makan .. atas badan org juga sis ..

smela sy mula2 tkt ble dh 6 bln ni sy makan jgk tpi skit je xbnyk. blh je nk makan tp xleh bnyk. mkn sikit je . sbb nenas tajam. .

tgok org. saya makan je. masa anak first boleh dikatakan tiap bulan makan. semua jenis saya makan termasuk la air nenas.

risiko juga awak, nenas kan org ckp tajam . better stop dulu la, takut badan awak tak bole terima je.