Tart nenas

boleh makan ke tart nenas? tp da termakan td.. teringin sgt.. lpas makan risau pulak..

8 Balas

Bleh... Nenas ni kita risau duri yg kecik2 die tu je sbb duri tu cm tajam sikit... Klau nenas yg dh masak dh bersih dr duri2 tu insyaallah x de masalah klau nk mkn

Sy dlu mkn wktu awl pregnancy xde plk mslh. Awk dh mkn so xyh pikir nk risau ke apa. Pkir positif je. Duk pikir risau pn xelok. Buat stress je.

Tart nenas... sdpnye.. selalu mkn time raya.. bole mkn.. jgn la mkn byk2.. ikot dh hilang ngidam ok la..

Bolehh..makan jgn banyak sgt sebab tart manis..nenas tu dah jadi inti boleh je makan

Benda yg di masak tak ada masalah

Boleh je jgn mkn byak sdah

Blh. Nenas tu dh msak.

Boleh je.