berapa lama kena berpantang utk bersama dgn suami selepas habis pantang?

Tak lama lagi, tempoh berpantang sy nk habis dh. Sy bersalin secara czer. Saja nj tanya pendapat mommy2 kat sini. Kalau nk bersama dgn suami tu kena berpantang lama skit ke..atau rasa2 sdri dah okay boleh terus bersama? Any idea brapa lama tempoh masa yg diambil utk bersama semula dgn suami?

3 Balas

Seelok eloknya lps luka betul2 sembuh.. Saya berpantang 100 hari