Bersama dgn suami selepas bersalin

Hi semua, kan kita berpantang bersama suami 100 hari. Selalu mommies semua amik masa berapa lama utk bersama dgn suami? Sbb saya dah habis 100 hari tp masih takut2. Masa bersalin hari tu bersalin normal ada jagit sikit. Rasa mcm trauma pon ada 😅. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

saya bersalin czer , tapi rasa x nak dh bersama suami hahahaha trauma kena belah perut takuttttttt 😹

Saya 7 bulan lepas bersalin baru berani 😅

*jahit