Adakah anda mempunyai barangan bayi yang anda beli tetapi tidak pernah gunakan?
Voice your Opinion
Ada, (komen jenis barang)
Tak, semua digunakan

1869 respon

69 Balas

semua barang baby tak sempat nak guna..sbb anak meninggal dalam perut 32w..semua barang dah complete..cuma pempers dia je belum beli lg..tp insyaAllah akan dipakai oleh adiknya awal tahun depan..doakan sy ye..semoga semuanya dipermudahkan n baik2 saje..

6mo ago

semoga selamat melahirkan sis, babay sy pun thun 2022 meninggal sbb lahir premature

ada..bedak baby😂😂😂✌husband bli jnis ada 3 botol skali satu pack..pastu ada org bg hadiah lg..jd xguna pkai .😂😂😂✌ #TAPsupermoms

Tak muat nak pakai baby lahir besar 😅.. baju n stokin. Terpaksa beli baru. Yang dah ada kita simpan untuk next baby🤪

akan pakai jg cuma de byk...mcm lotion sabun sympoo..sbb de pberian org #TAPxTanamera

Feeding bottles and teats because my girl prefers direct feeding until now (1.5 mon)

Lotion.Bib.Mittens.Topi(anak sy rambut lebat cpt brpeluh, jenis baby yg cpt rimas)

banyak dripda hadiah org kasi shja.. yg beli sndri mmg guna..

katil baby...baby xsuka tidur dlm tu (beli dr shoopee-Baby crib)

Barangan skincare. Beli banyak sangat sampai xhabis guna hee

breats pad, breast pump, bottle nipple, baby nail trimming,