scan 3d/4d/5d

Tak buat scan 3d-5d takpa kan ? ke perlu buat sebenarnya ?

2 Balas

aah x perlu buat pun. yg penting 2d detailed scan. 3d - 5d ni org buat sbb nk tgk muka n jantina baby lebih clear je utk kenangan, pastu nk tgk video dia senyum or gerak2 or menguap. tu je. ni cth gmbr yg sy punya.

1y ago

klau mcm klinik sy pergi ni sy buat rm119 utk scan 4d 5d. klau nk murah lg boleh cari sonobee yg berdekatan or promo yg certain klinik buat. kdg2 promo ade yg free jugak buat scan 4d 5d ni

ank pertama sy xbuat scan di luar. scan d klinik ja. ank ke 2 pula sy buat scan 4d sebab teruja nak tau jantina baby.. xbuat pun xda masalah. tpi klau ada rezeki lebih boleh lh buat utk simpan kenangan.