Scan details

hye ibu2..korang scan details brpe weeks? 2d/3d/4d/5d?

22 Balas

Detail scan hanya 2d shj....kt ctu kita boleh tgok besar kpla bby..bby ada masalah jntung x...air ketuban ckup ke x..bby dlm kndungan sihat x...3d 4d 5d 6d tu klau nk tgok muka bby ja...sllunya 22w hgga 30w....klau bby dh besaq dh xboleh buat detail scan...sbb ruang dlm kndungan dh penuh...susah utk detail scan... * pengalaman sya....

20 weeks. mula pegi nak buat 2d, skali Dr cakap buat la 4d sebab baby tengok camera. ada baby sampai sudah tak nmpak, nak sorok muka. end up kami buat jugak. lagipun beza 30 ringgit je 2d dengan 4d

24wik 2D scan details..tu lebih utama tuk.tahu apa yg abnormal pd bby..jika ada lebihan duit br buat 3D or 5D

Details scan mmg 2D je sis. Klau yg lain tu nak tgok muka baby. Sye buat details scan masa 21w +.

Sy bt scan 2d mse kandungan 7 bulan,n doc kate baby girl....boleh percaya x?

1m aritu scan 17 w skrg ni pun nak p scan lagi dah masuk 29w

Baru nk buat NT Scan 6hb april nti.. in shaa Allah

Terima kasih semua..sy dh 38w..tunggu hari je🤗

Sy buat masa week 28.. Buat 5d nmpak dgn jelas

Br buat isnin lepas...23w...buat 2d je