Adakah anda setuju dengan tidak dibenarkan rentas negeri lagi pada raya tahun 2021 ini?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1121 respon

7 Balas

dah 3 tahun tak blik beraya kat kampung..tpi dlm kes skg ni kena tahan hti dlu, kta kena bantu frontliners,mereka dah la krja lbih masa,tak ckup rht,hrapan utk jmpa fmily pun than dlm hti,mereka pun tkt nak jmpa fmly rsau d jangkiti,d pagi raya mereka krja..pling baik ddk rmh ja lindungi kluarga..mnta dgn Allah doa sllu mak abah baik2 kat kg

Terpaksa bersetuju. Kes covid dah teruk. Walaupun, campur tahun ni, tahun ke 3 saya tak beraya di kampung, bersama mak saya. Alhamdulilah, nasib baik ada adik saya menemani mak saya yam merupakan ibu tunggal sejak 20 tahun yg lain. Sekurang2nya mak tak bersendirian. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

disagreed.haven't seen my parents for 2 years now.😕

ya.. x ada masalah bg saya

susah nk ckp

ya