pantang larang

-tak boleh potong ayam, ikan -tak boleh pakai tudung belit2 cth shawl. Btol ke pntang larang ni rumit nya nk memikir

91 Balas

Potong ayam ,ikan ,buka tin ..semua tu blh sblm buat kerja mulakan dgn Bismillah sis .. Klo bab potong ayam ,ikan tk blh ..rasa mcm tk logik plk .. mcmana ibu² yg tinggal sendiri tanpa Ada ibu sendiri atau mil nk masak .. Yg tudung lilit tu Saya tk pnh dgr, tp klo pantang jgn lilit/letak tuala kt leher tu akk pnh dgr .. suami atau istri tk blh lilit/letak tuala kt leher ..