pantang larang

-tak boleh potong ayam, ikan -tak boleh pakai tudung belit2 cth shawl. Btol ke pntang larang ni rumit nya nk memikir

91 Balas

yg nie msih bolh terima akal sis..waktu saya ggur tahun lepas..nurse kat hspital tu..dahla saya sakit2 sbb dah tumpah darah..dimarahnya saya keguguran sbb dia tengok kuku saya panjang..katanya bukan nurse cemburu sbb kuku saya panjang,tapi sbb boleh bahayakan kandungan😑😑😑...tu yang jdi gugur...sampai semua org kat ER sana tu tengok2 saya sis..alahai..dah la kiter sedih kehilangan..pastu dengar pula ayat camtu...part tu la saya x paham sis..

3y ago

eer.. da tu tgk omputih kuku panjang elok je pregnant sampai brsalin..ape pulak kaitan kuku dgn keguguran?😏