Jom share!

Tahun ni annivesary yg ke- 2 tahun. Alhamdulillah, bakal menimang cahaya mata yang pertama bulan April ni. In shaa Allah semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ku dan mommy mommy yang lain❤️

Jom share!
278 Balas

Tahun ni anniversary yg ke 12 bakal menimbang anak yg ke 6 in shaa allah bln 6 ni...semoga semuanya dipermudahkan urusan kita semua

Tahun ni hari perkahwinan sy yg ke 3 tahun. Insha Allah tahun ni kami dikurniakan cahaya mata utk yg prtama kali di bulan 8.. 😊

Yg ke-6 tahun...ank sya ad 2 org, sulong boboy second gugurl, and skrg ngh OTW lgi sorg bru 11 week 🤭💕 xtau lgi boboy or gugurl

tahun ni alhamdullillah 1tahun .. anak pun insha allah dapat sorangg 😊 sy mengandung bunting pelamin ... alhamdullillah ❤️

Tahun ni anniversary yg ke-2. In shaa Allah... Harap Allah makbulkan doa saya utk 2nd baby selepas kehilangan baby 1st Oct lepas.

Thn ni 20.12.2020 anniversary ke 11.. Alhamdulillah dikurniakan 3 org cahayamata sebagai pelengkap keluarga kami. (Boy,girl,boy)

thn lps 2019 annivrsy yg ke3 n husbnd dpt hdiah brite gmbira sya prgnnt 6week...thun nie 2020 kite smbt klahiran anak prtama kami....

5y ago

thnkz...Aamiin

Baru nk masuk tahun pertama perkahwinan... bakal Ada seorang anak this coming July...💞 In shaa Allah.. smoga dipermudahkan..

Anniversary yang ke 2taun&anak dah nak masuk 2..bakal bersalin lepas raya.. In sha allah.. Semoga allah permudahkan segalanya aminn..

5y ago

baby raya..... ☺️

19.10.2020 ni cukup setahun. Alhamdulillah bakal jadi mommy bulan 12 nanti ❤️ doakan semoga semua dipermudahkan ya, Amin.